Logo
Udumbaran kukkaruukut / Finnish handmade flower pots
5 May 2019

Udumbaran kukkaruukut / Finnish handmade flower pots

Post by joannaekberg

Udumbara_kukkaruukku

Udumbara_kasintehdyt _kukkaruukut

Udumbara_Helsinki

punasaviruukku

Udumbara_kasintehdyt_ruukut

Udumbaran kukkaruukut on ruukkujen aatelia. Ai miksi? Koska ne on paitsi superkauniita, ne tehdään Suomessa käsityönä kotimaisesta savesta. Siis 100% kotimaisia ♥ Oman kokemuksen mukaan kasvit myös viihtyy näissä luonnonsaviruukuissa hullun hyvin. Tykkään siitä, että ruukuissa näkyy käden jälki ja jokainen on omanlaisensa uniikki yksilö. Aiemmat Udumbaran kukkaruukut hankin Kirkkonummella sijaitsevasta pienestä suloisesta lifestyleputiikki HUONE ett rum:ista. Nyt kun isoin kasvattamistani avocadoista alkoi kaivata suurempaa ruukkua, päätin hakea sen “pääkallopaikalta” UDUMBARA Studio & Galleriasta Helsingin Kalliosta, jossa ruukut valmistetaan. Olen iloinen, että menin, sillä pääsin samalla turisemaan ruukkutaiturin ja liikkeen omistajan Eva Spoofin kanssa ♥ Mistäpä muusta, kuin kasveista ja ruukuista.

Liike-ja työtilassa näkyy ihanasti tekemisen meininki. Siellä järjestetään jos jonkinlaisia keramiikkakursseja. Lauantai-iltapäivän ratoksi sinne tupsahtikin iloinen seurue viettämään polttareita. Muuten olisin varmaan jäänyt vielä pidemmäksi aikaa suustani kiinni, ja langennut vielä useampaan ihanaan kukkaruukkuun.

Udumbara Studio & Galleria, Kaarlenkatu 15, Helsinki.

* * *

Greetings from Udumbara Studio & Gallery in Helsinki. It’s a heaven of handmade wild clay flowerpots.

Tags: , , , ,

0 comments

Leave comment