Logo
kodin lempinäkymä / green corner
28 Apr 2019

kodin lempinäkymä / green corner

Post by joannaekberg

 

kodin_vihersisustaminen

peikonlehti

avocado_huonekasvina

viherkasvit_sisustuksessa

avocado_kasvatus

vihersisustaminen

Olohuoneen vihernurkka on tällä hetkellä kodin lempinäkymä. Silmä hakeutuu kerta toisensa jälkeen kasveihin, joille kevät on tehnyt ihmeitä. Peikonlehti on villiintynyt, siitäkin huolimatta, että se taitaa majailla liian pienessä ruukussa. Joka suuntaan rönsyilevien lehtien takia kasvi alkaa olla jo melkoinen tilavaras. Myös avocadoihin kasvaa kohisten uusia kirkkaanvihreitä lehtiä, jotka kurottaa valoa kohti. Kasveja saa olla jatkuvasti kääntelemässä, ettei niistä tule ihan toispuoleisia kummajaisia. Pisin on jo noin 66cm mittainen hujoppi. Ihmeellistä miten noin ohutvartinen kasvi ylipäätään pysyy pystyssä ilman tukea. Yhtäkään avocadoista en ole uskaltanut latvoa, sillä en tiedä minkä kolmikosta raaskisin uhrata. Kertokaa viisaammat kannattaako se tehdä, miten ja missä vaiheessa? Yksi uusi avocadokin on laitettu taas optimistisesti alulle. Jos mielit kasvattaa avocadosta huonekasvin, niin ohjeet voit napata aiemmista avocadon kasvattaminen ja avocadon istuttaminen ruukkuun – postauksista.

Seuraathan jo Cirkuksen menoa instagramissa ?

* * *

Green corner is my favorite view at the moment. I love spring and so do my plants. Avocados and monstera are enjoying the light and growing faster than ever.

Tags: , , , ,

0 comments

Leave comment