Logo
se pieni puutarhapöytä / little garden table
11 Apr 2019

se pieni puutarhapöytä / little garden table

Post by joannaekberg

 

pieni_pihapoyta

pieni_pihapoyta_metallia

pieni_terassipoyta

klaffipoyta_metallia

Arjen parhautta on aamukahvi, tai kupillinen teetä ulkona ♥  Vielä ihanampaa se on nyt, kun on se pieni puutarhapöytä, johon saa kupin laskettua käsistä. Sopivan kokoinen ja simppeli pihapöytä löytyi Granitista. Vaikka puisen pihatuolin muutos ruskeasta mustaksi onnistui viime kesänä hyvin ja tuolit on kestäneet hienosti talven yli, niin nyt halusin puun sijaan täysin huoltovapaan kalusteen. Sellaisen, jonka saa kasaan ja joka ei vie paljoa säilytystilaa. Siro metallinen terassipöytä on osoittautunut yllättävän tukevaksi. Nähtäväksi jää, miten se kestää säätä ja kulutusta. Toivottavasti hyvin, sillä Suomen kevät näyttää tarjoilevan kaikkea auringonpaisteen, sateen, rakeiden, rännän ja lumen väliltä. Seuraavaa aurinkoista aamukahvihetkeä odottaessa ei auta kuin kaivaa taas untuvatakki kaapista ja kääriytyä huopaan.

Lue myös helppo tee itse-vinkki siihen, miten voit piristää pihan kukkaruukkuja:

DIY: tuunattu kukkaruukku / DIY-painted flower pot 

* * *

Happiness is a cup of morning coffee outside in the sun. It’s even happier now, when I found a small table where I can place my cup ♥

Tags: ,

0 comments

Leave comment