Logo
Artek 2nd cycle – myymälä / Artek second hand shop in Helsinki
29 Mar 2019

Artek 2nd cycle – myymälä / Artek second hand shop in Helsinki

Post by joannaekberg

Artekin 2nd cycle – myymälä, voi vitsi mikä vintage-kalusteiden ja esineiden paratiisi! Rakastan vanhoja elämää nähneitä huonekaluja ja kirpputoreja. Ei siis ihme, että menin täällä hitusen sekaisin. Enkä suinkaan ensimmäistä kertaa. Edellisestä käynnistä oli kulunut tovi ja olin ehtinyt unohtaa kuinka ihana paikka onkaan. Matalassa yli 600m2 kellarimyymälässä on kiva kirpputorimainen tunnelma.

Artek_secondhand_myymala

Artek_kierratys_myymala

Hyväkuntoisia secondhand huonekaluja, valaisimia ja sisustusesineitä on myynnissä p a l j o n. Myymälä kannattaakin koluta tarkasti aina viimeisintä nurkkaa myöden ja kiertää vaikka varmuuden vuoksi pariin otteeseen.

secondhand_huonekalut

Artek_Helsinki

Artek_vanhoja_huonekaluja

Artek_kierratysmyymala

Valikoimassa on mm. Alvar Aallon, Ilmari Tapiovaaran, Yrjö Kukkapuron, Arne Jacobsenin, Charles ja Ray Eamesin design klassikoita. Täältä, jos mistä löytää taatusti sen uupuvan tuolin, tai vierasvarajakkaran. Ja mikä parasta, samalla voi kuulla siihen liittyvän tarinan.

Artekin_secondhand_huonekaluja

Myymälä paitsi myy, myös ostaa jäämistöjä ja ajatonta muotoilua. Second hand taivas on auki muutamana päivänä viikossa, joten ennen tuloa kannattaa tarkistaa voimassaolevat Artek 2nd cycle myymälän aukioloajat linkin takaa.

Artek 2nd cycle, Pieni Roobertinkatu 4-6, Helsinki.

Lue myös miten ja mistä olen onnistunut löytämään Artekin vintage ihanuuksia:

Artek 66 second hand tuolit /Artek second hand chairs

Artek secondhand tuolit / second hand kitchen chairs

* * *

Artek 2nd cycle shop in Helsinki is a real vintage paradise. If you love design classics from Alvar Aalto, Ilmari Tapiovaara, Yrjö Kukkapuro, Arne Jacobsenin and Charles & Ray Eames this is the place to go.

 

 

Tags: , , , , , ,

0 comments

Leave comment