Logo
T A I M I – kirja
24 Mar 2019

T A I M I – kirja

Post by joannaekberg

 

kirja_taimien_kasvattamisesta

kirja_taimien_kasvattaminen

taimien_kasvattaminen

Taimi_Readme

Kasvihulluuden next level on saavutettu! Kiitos Taimi-kirjan, joka houkuttelee sukeltamaan hyötykasvien taimikasvatukseen ja kotona viljelyn maailmaan. Puutarhatoimittaja Johanna Vireahon ja puutarha-valokuvaaja Hanna Marttisen yhdessä tekemä kirja on tuhti informaatiopaketti ja visuaalisesti upea table-book, jota tekee mieli selailla kerta toisensa jälkeen. Kyse ei ole ihan pienestä opuksesta. Tietoa, neuvoja ja inspiroivia kuvia on kirjassa 293 sivun verran. Koska avocadojen kasvattaminen onnistui yli odotusten, ajattelin nyt uskaltaa haukata seuraavan palan kakkua. Kirja kertoo onneksi taimien kasvattamisen perusteet niin, että aloittelijakin pääsee hommaan käsiksi. Ohjeet on ihanan selkokielisiä. Seuraava vaihe on päättää se, mitä lähteä kasvattamaan. Siihenkin löytyy onneksi vinkkejä kirjasta, samoin kuin ohjeet mullan valintaan ja neuvoja kylvöastioiden hankintaan. Mietintämyssy  on jo syvällä päässä, eikä intoa puutu. Wish me luck.

Taimi – kirja, Johanna Vireaho & Hanna Marttinen, Readme.

Lue myös:

avocadon istuttaminen ruukkuun / avocado as a house plant 

lifestyleputiikki HUONE ett rum / lifestyle shop in Kirkkonummi

 

Tags: , ,

0 comments

Leave comment