Logo
sisustusinspiraatio: Hay House / Hay House in Copenhagen
20 Mar 2019

sisustusinspiraatio: Hay House / Hay House in Copenhagen

Post by joannaekberg

Hay House on sisustusliike, jonne pitää tietenkin poiketa kaikilla Kööpenhaminan reissuilla, vaikka ei olisikaan ostoaikeissa. Avara liiketila vanhassa talossa on jo itsessään jumalaisen kaunis ja täynnä silmää hiveleviä yksityiskohtia. Isot ikkunat, kalanruotokuvioinen puulattia ja koristeelliset kattolistat, upeita esillepanoja ja ihania sisustustuotteita tietenkään unohtamatta.

Hay_Koopenhamina

Hay_House_Copenhagen

interior_shop_in_Copenhagen

Hay_interior_shop

Kahdessa kerroksessa riittää katsottavaa, koeistuttavaa ja hypisteltävää. Myynnissä on huonekalujen lisäksi piensisustusesineitä, tekstiilejä, paperitavaraa ja astioita.  Ylemmässä kerroksessa kannattaa pysyähtyä hetkeksi ikkunoiden ääreen, sillä niistä avautuu kiva näkymä Amargetorv-aukiolle ja Strøgetin ihmisvilinään.

Hay_House

Koopenhaminan_sisustusliikkeet_2019

Kun löytää tiensä Hayn myymälään, ei kannata unohtaa alakerrassa sijaitsevaa, tyylikkyyttä huokuvaa Café Norden:ia. Kahvila on suosittu niin turistien, kuin paikallistenkin keskuudessa. Eikä suotta, sillä mm.brunssi vie kielen mennessään. Aurinkoisella säällä saa taistella ulkopaikoista, mutta lupaan, että se kannattaa.

Hay House, Østergade 61, Kööpenhamina.

Lue myös:

Stilleben Kööpenhamina / Stilleben Copenhagen

* * *

Hay House is a must while travelling in Copenhagen. The shop in a old building is spacious and full with lovely details, not forgetting beautiful furniture and interior items.

Tags: , , , , , ,

0 comments

Leave comment