Logo
sisustusinspiraatio: Godtfolk – ravintola Kööpenhaminassa / restaurant Godtfolk in Copenhagen
28 Feb 2019

sisustusinspiraatio: Godtfolk – ravintola Kööpenhaminassa / restaurant Godtfolk in Copenhagen

Post by joannaekberg

Godtfolk-ravintola Kööpenhaminassa, taas yksi muistutus siitä, miksi niin rakastankaan tätä kaupunkia. Ihailen tanskalaisten tapaa sisustaa, yhdistellä asioita rennosti ja ennakkoluulottomasti. Kykyä luoda kodikkuutta. Sitä ihastelin täälläkin, hotelli Alexandran kyljessä sijaitsevassa aamupalapaikassa, jossa sisustus oli puolet ruokaa.

restaurant_Godtfolk

Godtfolk_Copenhagen

Omaksi yllätykseksi tykästyin siniseksi maalattuihin seiniin, jotka toimii loistavasti väriparina puisille huonekaluilla ja punertavalle ruskealle. Yksityiskohtia tarkkaillessa silmään osui nerokas tapa lyhentää valaisimen johtoa aterimen avulla. Se näkyy alla olevassa kuvassa. Tämä vinkki menee talteen.

Koopenhamina_ravintola

Kaikki taulut seinillä olivat erilaisia, niin väreiltään, kuin tyyliltään. Samoin kuin pienet vintage-lamput, joita oli ripoteltu ympäri ravintolaa. Sekavaa? Ei, eriparisuus toi vain rentoutta ja mielenkiintoa silmälle.

restaurant_in_Copenhagen

Aamupala oli hyvä. En jäänyt kaipaamaan mitään, mutta sisustus vei pidemmän korren. Tähän saakka kaikkein parhaan aamiaisen on tarjonnut ravintola Väkst, joka on vain kivenheiton päässä tästä ravintolasta, Sankt Peders Strædella.

ravintola_Koopenhamina

Palaan kaikilta Kööpenhaminan reissuilta aina yhtä inspiroituneena ja kamera täynnä kuvia. Kuvia katsomalla koitan lievittää alituista Köpis-ikävää (mikä toimii täysin päinvastaisesti) ja koitan oppia edes hitusen rennommaksi sisustajaksi. Sinisiin seiniin on kyllä vielä matkaa…

Godtfolk – Spiseri & Bar, H.C.Andersen Boulevard, Kööpenhamina.

Toinen tunnelmallinen, jo vakiopaikaksi muodostunut kahvila-ravintola on Kompa9 cafe. Se on paikallisten suosima ja rento, suosittelen!

Lisää Kööpenhamina-aiheisia postauksia löydät Kööpenhamina-ja matkailu-tunnisteiden alta.

* * *

Interior inspiration from Restaurant Godtfolk in Copenhagen.

Tags: , , ,

0 comments

Leave comment