Logo
leikkokukat amppelissa / cut flowers in a plant hanger
31 Jan 2019

leikkokukat amppelissa / cut flowers in a plant hanger

Post by joannaekberg

leikkokukkia_amppelissa

leikkokukka-amppeli

leikkokukat_keittion_amppelissa

Leikkokukat amppelissa. Why not? Hetken mielijohteesta syntynyt ajatus pujottaa maljakko kukkineen amppeliin olikin hyvä idea. Kirkkaanvihreä krysamteenikimppu piristää kivasti keittiön pimeähköä nurkkaa, jossa ei viihdy kuin kaktukset. Samalla vapautui maljakon verran tervetullutta tilaa kattauksille, keittiön pöytä kun ei ole koolla pilattu. Punottu amppeli on kirppislöytö useamman vuoden takaa ja maljakkona se surullisen kuuluisa esteetikon virhehankinta, joka jaksaa naurattaa vieläkin. Vaikka kodin konmaritus on alkanut vuoden vaihteesta vauhdikkaasti, niin tällaiset  kahvikannusta maljakoksi-monikäyttöesineet saavat jäädä. Karsintavimma ei koske tietenkään viherkasveja. Kuviin puskeva peikonlehti on ottanut huiman kasvupyrähdyksen. Uutta lehteä kasvaa pitkän hiljaiselon jälkeen myös avocadoihin, joiden istuttamiseen ja kasvattamiseen löydät ohjeet alla olevista linkeistä.

Lue myös:

avocadon kasvattaminen / growing avocado

avocadon istuttaminen ruukkuun / avocado as a houseplant 

* * *

Cut flowers in a plant hanger, why not? I think it was a brilliant idea. Dark kitchen corner look’s brighter and there is now more space for the table setting.

Tags: , ,

0 comments

Leave comment