uutta makuuhuoneessa – keramiikkaryijy / ceramic wall art by Piia Keto

 

keramiikkaryijy_Piia_Keto

ryijy_keramiikkaa

ryijy_Piia_Keto

seinäkoriste_keramiikkaa

Alkanut vuosi on toivotettu tervetulleeksi kuinkas muuten, kuin vasara kourassa. Nakuttelin makuuhuoneen seinään kauniin taideteoksen, pienen keraamisen ryijyn. Suunnittelija ja kuvittaja Piia Keton ihanat kuvitukset ja mukipajat on jo entuudestaan tuttuja. Upeisiin seinäkoristeisiin törmäsin Kaapelitehtaalla Ornamon Teosmyynti – näyttelyssä viime vuoden alkupuolella. Uniikit taideteokset jäi kummittelemaan puhelimen kuvagalleriaan ja mieleen, kunnes vuoden lopussa vierailin Piian työhuoneella. Marssin sieltä ulos hymyssä suin tämä ihanuus kainalossa. Ryijy on tehty keramiikasta ja langasta. Se on hauska moderni versio perinteisestä ryijystä ja kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis kuin mikä. Keramiikkaryijy löysi paikkansa sängyn vierestä, josta voin ihailla sitä ensimmäisenä aamulla ja ennen nukkumaanmenoa. Taitavasti käsinpiirretyn kuvioinnin silmä ihan selvästi vartioi uniani. Pieni katseenvangitsija oli juuri se, mitä makuuhuoneen tyhjä seinäpinta kaipasi. Happy me!

Tämä ei ole ensimmäinen, eikä taatusti viimeinen kerta, kun muutun käsintehdyn keramiikan edessä spaghetiksi. Aiemmat ”repsahdukset” ja omakohtaisen keramiikkakokeiluni voit käydä lukemassa:

keramiikkarakkautta – Samuli Helavuo / Fungi – mug by Samuli Helavuo

teehetki Jatta Lavin kanssa / tea moment with Jatta Lavi

Septarian dreijauskurssi – itse tehtyä keramiikkaa / self-made ceramics

* * *

Me and my endless ceramic love. This piece of  unique ceramic wall art is made by Finnish designer Piia Keto.

 

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *