Logo
syksy keittiössä // Autumn in the kitchen
6 Oct 2018

syksy keittiössä // Autumn in the kitchen

Post by joannaekberg

kettion_kollaasi

syksy_keittiossa

kivet_vitriinissa

syksy_keittiossa

keittion_syysilme

keittion_tauluseina

kukkopilli

Joskus todella pieni asia voi toimia inspiraation lähteenä ja saada kiven vierimään. Näin kävi, kun ostin Alvar Aallon kotitalosta muistoksi kauniin kortin, jonka värimaailman ympärille lähdin rakentamaan syksyä keittiöön. Kun kehystin kortin seinäkollaasiin, samalla vaihtui pari muutakin taulua. Kehystetty saniainen on Deko-lehdelle tekemäni tee itse ihana kasvitaulu -idea muutaman vuoden takaa. Kahden lasin väliin prässätty vihreä lehti on muuttunut ajan saatossa vihreästä syksyisen kullanruskeaksi. Seinälle pääsi myös ystävältä saatu onnittelukortti, joka laitoin Kööpenhaminasta tuliaisina tuotuihin pieniin kehyksiin. Punasavinen, korviasärkevää ääntä pitävä kukkopilli on kesän ehkä turhin, mutta söpöin kirppislöytö. Nyt sekin löysi paikkansa kellon päältä. Korttien lisäksi toinen heikkouteni on kauniit kivet, joita on kertynyt melkoinen kokoelma eri puolilta maailmaa. Niissä toistuu sattumalta samat ruskean ja harmaan sävyt, kuin tauluissa. Kun katsoo tee itse taidetta – postauksen kuvia keittiöstä, niin huomaa eron. Köökki näyttää pienten muutosten jälkeen selvästi syksyisemmältä, vai mitä?

Lue myös:

ripaus syksyä makuuhuoneeseen / a hint of Autumn in the bedroom

* * *

Postcard I  bought from The Aalto House inspired me to create some Autumn feeling in the kitchen.

Tags: , , , , ,

0 comments

Leave comment