Logo
uusittu Café WeeGee // Café WeeGee in Espoo
10 Aug 2018

uusittu Café WeeGee // Café WeeGee in Espoo

Post by joannaekberg

 

Café_WeeGee

WeeGee_kahvio

Wee_Gee_cafe

kahvilan_sisustus

betonipenkki

kahvila_Tapiola

Kahvila_Espoo

valaisin

Domus_tuoli

Näyttelykeskus WeeGee:n kahvio on kokenut designtoimisto Aivan käsissä huiman muodonmuutoksen! Jos tykkäsin entisestä kahviosta, niin tätä uusittua Café WeeGee:tä suorastaan rakastan. Puuta, nahkaa, betonia ja metallia. Eleetön sisustus puhuu upeasti samaa kieltä talon arkkitehtuurin kanssa. Jykevät ja näyttävät betoniset penkkirivit on varta vasten tehty tähän tilaan. Onneksi myös vanhoja Tapiovaaran kalusteita mm. Domuksen nojatuolit on säilytetty. Lempituoliin oli hyvä istahtaa ihailemaan yksityiskohtia. Kevyt ja valoa läpäisevä metallinen verkko tilanjakajana on karun kaunis ja oivallinen ratkaisu. Ja lukuisat designvalaisimet, huokaus. Ne tulevat hienosti edukseen pelkistetyssä tilassa. Ei turhia kikkailuja. Ai että tykkään! Espoon u p e i n kahvila, jossa kelpaa todellakin kahvitella ja lounastaa.

PS. Älä unohda ihanaa museokauppa Emma Shop:ia, joka löytyy saman katon alta.

Café WeeGee, Ahertajantie 5, Espoo.

* * *

Greetings from the newly renovated Café WeeGee in Espoo. Love the simplicity. Love the combination of materials. Love everything <3

 

Tags: , , , ,

0 comments

Leave comment