Logo
käsienpesupaikka mökille // water container for hand washing
25 Jul 2018

käsienpesupaikka mökille // water container for hand washing

Post by joannaekberg

sinkitty_vesisailio

kasien_pesupaikka_mokille

sinkkinen_vesiastia

sinkkinen_vesiastia

Onnea on juokseva vesi mökillä! Ihan pikkuriikkisessäkin mittakaavassa. Kipeästi kaivattu käsienpesupaikka mökille saatiin vihdoin, kun jo viime kesänä hankitulle sinkitylle vesisäiliölle löytyi lopultakin oikea paikka. Kiinnitin sen huussin vieressä olevan vajan seinään, jossa se jää katon räystään alle suojaan. Pesusäiliö on seinässä kiinni kahden ruuvin voimalla. Hyvin se kestää veden painon, vaikka sitä aluksi epäilin. Pyyhettä varten laiton seinään vanhan puunaulakon, jonka maalasin vajasta löytyneellä jämämaalilla punaiseksi. Vähän harmittaa, etten hoksannut dipata ruuvien kantoja maaliin, mutta piankos ruuvit tummuvat huomaamattomiksi. Saippuapullolle löytyi ihan itsestään luonteva paikka säiliön kannen päältä. 10 litran vesiastiasta riittää vettä yllättävän moneen pesukertaan. En tiedä miten ihmeessä ollaan pärjätty tähän saakka. Hanallinen vesisäiliö on heittämällä paras ja käytännöllisin hankinta mökille ikinä!

* * *

Sometimes the little things make’s you so so happy. Like this water container for hand washing on our summer cottage. It is one of the best and practical purchase ever.

 

Tags: , , , , ,

0 comments

Leave comment