DIY: tuunattu kukkaruukku // DIY-painted flower pot

tuunattu_kukkaruukku

maalattu_kukkaruukku

kukkaruukun_tuunaus

Tervetuloa kesä ja kukat! Nyt jos koskaan on oikea hetki jakaa idea kukkaruukkujen tuunaamisesta. Jos perinteiset punasaviruukut tuntuvat tylsiltä, niille saa uuden ilmeen maalaamalla. Pallokuviot syntyvät hetkessä valmiilla erikokoisilla vaahtomuovisiveltimillä. Graafisten kolmioiden tekeminen vaatii vähän enemmän tarkkuutta ja kuviot kannattaa ennen maalaamista rajata huolellisesti maalarinteipillä. Ruukun voi maalata sävy sävyyn kukan kanssa, tai jos haluaa lisää räväkkyyttä, voi yhden värin sijaan maalata useammalla värillä. Uniikki, itse tuunattu kukkaruukku kauniin kesäkukan kanssa on myös oiva lahjaidea. Sen ehtii vielä hyvin tehdä kesän sankarille, opettajalle, tai päiväkodin tädille lahjaksi.

* * *

Summer and summer flower in a DIY-painted flower pot. It’s a great gift idea!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *