Logo
tee itse taidetta // DIY-art
23 Apr 2018

tee itse taidetta // DIY-art

Post by joannaekberg

 

tee_itse_maalaus

diy_taidetta

diy_taulu

Keväisin iskee värien kaipuu. Se ainoa vuodenaika, jolloin repsahdan jopa pastelliväreihin. Tällä kertaa olohuoneen taulukollaasi kaipasi väriä. Niinpä vuorasin kylpyhuoneen lattian voimapaperilla, kaivoin akryylivärit esiin ja ryhdyin tekemään tee itse taidetta. Pieni maalaus syntyi sen kummemmin suunnittelematta, puhtaasti värien johdattelemana. Mistään taideteoksestahan ei tässä voi puhua, mutta sain sen kaivatun väripilkun ja tekeminen kävi terapiasta. Koon puolesta maalaus sopi loppujen lopuksi paremmin keittiön seinälle, josta löytyy myös lasten taidetta. Olohuoneen tauluseinä on siis edelleen väriä vailla. Viimeksi uudistin kollaasia helposti ja nopeasti laittamalla  Kööpenhaminasta tuomani kortit kehyksiin. Nyt olisi hienoa saada seinälle ihka oikea taiteilijan tekemä maalaus. Taidelainaamo ja Taiko ovat luupin alla, mutta ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan.

Lue myös:

taidetta kotisovitukseen / art from Kim Somervuori

uutta makuuhuoneessa / art from Julia Cederqvist

inspiroivaa taidetta – Suvi Sysi / inspiring art from Suvi Sysi

* * *

As a result of my longing for colors, there is now a little piece of diy-art on our kitchen wall. It’s not that fancy, but it was so much fun painting it.

Tags: , , , , , ,

0 comments

Leave comment