Logo
kori – kodin monitoimiesine // useful baskets
24 Mar 2018

kori – kodin monitoimiesine // useful baskets

Post by joannaekberg

kodin_korit

säilytyskori

kodin_sailytys

sailytyskori

Jos jakkara on kodin monitoimihuonekalu, niin kori on kodin monitoimiesine. Näin väittää ainakin korihullu minä. Viime kesän parhaat kirppislöydöt olivat lähes kaikki jonkun sortin koreja ja niille on löytynyt monenlaista käyttöä;  kukkaruukun suojana, leipäkorina, pikkuesineiden säilytykseen ja koristeina seinälautasten tapaan. Koska mökkimaisemissakaan en malta pysyä poissa kirpputoreilta, niin mökillekin on kantautunut koreja. Iso kahvallinen punottu kori löytyi Pirkan kirpputorikeskuksesta. Toin sen mökiltä kotiin ja arvatkaa mihin tarkoitukseen? No villasukkakoriksi. Kuullostaa aika hullulta, mutta kuljen villasukat jalassa kesät talvet ja äitini pitää huolen siitä, että itse kudottuja sukkia riittää. Jopa ”vierasvaraksi” isommallekin porukalle. Eteisaulan pöydän alla oli kauniille korille sopiva paikka. Villasukat saa napattua sieltä näppärästi jalkaan heti kotiin tullessa samalla, kun laittaa avaimet pöydän päällä olevalle korilautaselle. Siis oikeastihan avainkori on vain kaunis ajatus ja todellisuus on ihan toinen. Fidasta hankitusta korista voi etsiä sitä kadonnutta bussikorttia, ponkkulenkkiä, huulirasvaa ja nappikuulokkeita. Se on siis se pakollinen säläkori, jota ilman ei voi elää.

Kuvan rottinkipeili on second hand hankinta sekin. Siitä tarinaa vuoden viimeisin sisustushankinta / vintage rattan mirror postauksessa.

* * *

Never too many baskets. I think it’s one of the most useful item at home. I found big one from flea market. It’s perfect storage for my woolen socks.

Tags: , , ,

0 comments

Leave comment