Logo
DIY: mukipajan tuotoksia // DIY – mugs
9 Mar 2018

DIY: mukipajan tuotoksia // DIY – mugs

Post by joannaekberg

 

DIY_muki

DIY_kuvioidut_mukit

Piia_Keto_mukipaja

DIY_muki

Viime vuoden loppupuolella osallistuin Piia Keton järjestämälle illan mittaiselle hauskalle mukipajalle ja tässä on lopputulos. Kaksi mukia Piian suunnittelemilla supersuloisilla kuvituksilla. Valmiiden kuvien sommittelu ja kiinnittäminen mukeihin oli helppoa ja tosi koukuttavaa puuhaa. Vaikein osuus taisi olla kuvien valitseminen kaikista ihanista kuvavaihtoehdoista. Toiseen mukiin valitsin vedenalaiseen maailmaan liittyviä kuvia ja toisen tein metsän eläimet-teemalla. Mukeja yhdistäväksi tekijäksi leikkelin kumpaankin turkoosinvärisiä pisarakuvioita. Kun hommassa pääsi vauhtiin, niin näpertämistä ei olisi millään malttanut lopettaa. Tehdessä syntyi koko ajan uusia ja parempia ideoita, joita on päästävä vielä kokeilemaan. Mukeista tuli kivat persoonalliset joululahjat lapsille. Seuraavalla kerralla haastan itseni sekoittelemaan rohkeasti värejä ja välttämään symmetrisyyttä. Jep jep, siinä onkin haastetta kerrakseen.

Tietoa mukipajoista löydät mm. Piian instatililtä.

Lue myös muut astia-aiheiset tee itse vinkit:

DIY – lautanen / DIY – plate

DIY – mukit maalaamalla / DIY – mug painting

* * *

In the end of the last year I took part in Piia Keto’s mugworkshop. It was such a fun and creative evening. Now both kids have beautiful and personally illustrated mugs.

 

Tags: , , , , , , , ,

0 comments

Leave comment