Logo
Artek 66 second hand tuolit // Artek 66 second hand chairs
3 Mar 2018

Artek 66 second hand tuolit // Artek 66 second hand chairs

Post by joannaekberg

Artek_vanha_tuoli

Artek_tuoli

Artek66_vintage_tuoli

Hiljaa hyvä tulee. Siinä kiteytyy oikeastaan sisustusfilosofiani yhteen lauseeseen. Kärsivällisesti ja kiireettä metsästin vanhoja Artekin 66 vintage tuoleja keittiöön. Luotin siihen, että tuolit tulevat vastaan samalla tavalla, kuin aiemmin löytämäni Artekin secondhand tuolit. Ja niinhän ne lopulta tulivatkin, reilun vuoden jälkeen. Kiitos tori.fi:iin asettamani ostetaan-ilmoituksen. Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kuin tavara löytää luokseni tällä tavalla. Vaivattomasti ja vieläpä pilkkahinnalla. Purin pienen apurin kanssa tuolit osiin ja putsasin ne perusteellisesti. Se riittää, sillä tuolit ovat hyvässä kunnossa. Jotain pieniä käytön jälkiä toki löytyy, mutta niin pitääkin. En oikein osaa kuvitella kotiimme mitään uutuuttaan hohtavaa. Varsinkaan yli 24 vuotta sitten hankitun keittiön pöydän rinnalle. Värinsäkin puolesta tuolit ovat ihan täydelliset. Samalla tavalla sopivasti kellastuneet, kuin aiemmin hankitut Artekin 69-tuolitkin. Samanlaiset tuolit löytyvät lapsuudenkodistani. Nostalginen ja kiva tunne istua taas tutuissa tuoleissa!

Katso myös muut secondhand löytöni:

täydellinen löytö / old cabinet

vanha vintage lamppu / old vintage lamp

vintagea kukalle / vintage for my flower

* * *

Little by little. That is my home decoration philosophy in few words. I’ve been looking after Artek 66 vintage chairs for over an year. Finally I have them, thank’s to oneline flea market. Chairs fit perfect together with my earlier second hand finding, Artek 69 chairs. I couldn’t be happier!

 

Tags: , , , , , , ,

0 comments

Leave comment