Logo
30 tammi 2018

lifestyleputiikki HUONE ett rum // lifestyle shop in Kirkkonummi

Post by joannaekberg

 

lifestylepuoti_kirkkonummi

huone_ett_rum_lifestyleliike

kukka_amppelit

lifestyleliike

ilmakasvi

ilmakasvit

Viherkasvihulluus nousi taas ihan uudelle tasolle, kun ihastuin veikeisiin ilmakasveihin. Kiitos tästä kuuluu HUONE ett rum lifestyleputiikille, joka sijaitsee Kirkkonummella vanhassa juna-asemarakennuksessa. Suloisessa, nimensä mukaisesti huoneen kokoisessa liikkeessä on hulppea valikoima erilaisia ilmakasveja. Ilmankos, sillä toinen putiikin pyörittäjistä, Johanna Vireaho onkin ilmakasvien asiantuntija ja Living with Air Plants kirjan kirjoittaja. Houkuttelevia ja inspiroivia esillepanoja katsoessa en voinut olla ihastumatta näihin kiehtoviin pieniin kasveihin. Ne ovat kuin pieniä taideteoksia. Kauniita ihan yksittäinkin. Ryhmäksi koottuna niistä saa tehtyä näyttäviäkin asetelmia, eikä muuten tarvitse turata mullan kanssa. Liikkeessä on myynnissä muitakin huonekasveja ja kasveihin liittyviä tarvikkeita, kuten ihania kotimaisia Udumbaran saviruukkuja, sumutinpulloja, kastelukannuja ja lasisia kastelupalloja. Kuvien kauniit käsintehdyt keraamiset kupit ja kipot on valmistettu Kirkkonummella varta vasten ilmakasveja silmällä pitäen. Myymälän valikoimassa on myös uniikkia taidetta, pientä sisustustavaraa  ja vaikka mitä kivaa. Suosittelen piipahtamaan! Jos et pääse paikan päälle, niin ilmakasveja ja muita ihanuuksia saa tilattua myös verkkokaupan kautta.

HUONE ett rum, Nummitie 13, Kirkkonummi.

PS. Samalla reissulla kannattaa käydä täyttämässä vatsansa Bistro O Mat ravintolan herkuilla.

* * *

In love with air plants. Thanks to this cute little shop in Kirkkonummi.

Tags: , ,

0 kommenttia

Jätä kommentti