Logo
museoralli part1 – modernin taiteen museo Emma // modern art museum Emma
16 Nov 2017

museoralli part1 – modernin taiteen museo Emma // modern art museum Emma

Post by joannaekberg
Sarah_Morris_art

Sarah Morris

Sarah_Morris_art_exhibition

Sarah Morris

Emma_modernin_taiteen_museo

Ernst_Mether-Borgstrom_taideteos

Ernst Mether-Borgström

taidenayttely_Emmassa

Emma

Sarah Morris

Wee_Gee_keskus

Terkut Espoon modernin taiteen museo Emmasta! Kävin vapauttamassa endorfiineja Sarah Morrisin ja Ernst-Borgströmin inspiroivassa näyttelyssä. Ihanaa väriterapiaa ja hiljaisuutta. Pieni tervetullut hetki arjen keskellä, suosittelen! Samalla ostin itselleni pre-joululahjan, Museokortin, jolla pääsen taas fiilistelemään seuraavaankin näyttelyyn. 17.11.2017 alkava Tapio Wirkkalan ja Rut Brykin näyttely on nimittäin ihan must. Museokortilla pääsee 250 museoon ja näyttelyihin ympäri Suomea. Kortti on voimassa vuoden, joten tästä alkaa vuoden mittainen museoralli, joka näkyy ja kuuluu blogissakin. Museokortti on oivallinen lahjaidea sille, joka arvostaa elämyksiä. Jos lahjojen keksiminen ja tavaroiden ostaminen ahdistaa, niin poimi ihmeessä tästä vinkki talteen. Näyttelykeskus WeeGee on näkemisen arvoinen ja ihan lempparipaikkojani Espoossa. Siellä voi käydä vaikka vain ihastelemassa arkkitehtuuria, bongailla sis.Deli+Cafessa designklassikoita ja koeistua Eero Aarnion Pallotuolin.

Espoon modernin taiteen museo Emma, Ahertajantie 5, Espoo.

Ernst Mether-Borgström ja Sarah Morris näyttelyt Emmassa 7.1.2018 saakka.

Lue myös:

Gumbostrand Konst & Form-lempparipaikka / my favorite place

Menovinkki: kotimuseo Ainola / Sibelius home Ainola

* * *

Greetings from Ernst Mether-Borgström and Sarah Morris art exhibition in Espoo modern art museum Emma.  Loved it! I bought a museo card as a pre-christmas gift to myself. That mean’s one year lasting museum run around Finland. You can follow it here in my blog. Stay tuned!

Tags: , ,

0 comments

Leave comment