Logo
kortit kehyksiin // framed postcards
28 Sep 2017

kortit kehyksiin // framed postcards

Post by joannaekberg

kehystetty_kortti

kehystetyt_kortit

Kauniit postikortit on ikuinen heikkous. Keräilen ja kannan niitä kotiin lähes kaikilta reissuilta. Ne on kevyitä matkamuistoja, jotka ei vie ainakaan liikaa tilaa matkalaukussa. Kehystämällä korteista saa edullisesti hauskoja tauluja. Viimeisimmältä Kööpenhaminan matkalta toin tuliaisina tanskalaisen taiteilijan Lea Hebsgaardin humoristisia taidekortteja. Olohuoneen taidekollaasi on ollut pitkään keskeneräinen, kun sopivan mallista taulua ei ole löytynyt. Ongelma ratkesi, kun keksin laittaa kortit rinnakkain samaan kehykseen. Taustaksi hankin mustaa kartonkia, joka tuo kuville kivasti kontrastia. Sitten, kun silmä kaipaa taas vaihtelua, niin kehykseen on helppo sujauttaa uudet kortit. Jos ihan villiksi heittäytyy, niin voisi kokeilla vaikka värillistä taustakartonkia.

 

Kurkkaa myös miten voit tehdä itse tauluja :

tee itse vesiväritaidetta

tee itse origamitaulut

tee itse ihana kasvitaulu

* * *

I love postcards. You never have too many of them. I framed two humourous art cards from danish artist Lea Hebdgaard in my living room wall. Now the art collage is finally complete.

Tags: , , ,

0 comments

Leave comment