Logo
lusikallinen onnea // little porcelain spoons
20 Jun 2017

lusikallinen onnea // little porcelain spoons

Post by joannaekberg

posliinen_lusikka

porsline_spoon

Pienet tuliaiset, mutta iso ilo. Viime reissujen tuomiset on kulkeutuneet kotiin käsilaukussa, paitsi kokonsa puolesta, osittain myös siksi, että ne ovat olleet helposti särkyvää sorttia. Edellisellä Kööpenhaminan matkalla tein tanskalaiset vintage löydöt, joka odottavat pimeneviä iltoja. Tällä kertaa käsilaukkuun sujahti lusikallinen onnea, tai oikestaan kaksi. Söpöt posliinilusikat löysin kivasta sekatavarakaupasta nimeltä Notre Dame. Ihanat turhakkeet, mutta minkäs sitä esteetikko itselleen voi. Täydellinen teehetki kun vaatii paitsi hyvää teetä, valurautapannun, kauniit mukit ja ne täydelliset pienet lusikat.

* * *

My tea moment is even more aesthetic with beautiful little porcelains spoons. They are souvenirs from my recent trip in Copenhagen.

 

Tags: , , , , , , ,

0 comments

Leave comment