Logo
ravintola Väkst Kööpenhaminassa // restaurant Väkst in Copenhagen
12 Jun 2017

ravintola Väkst Kööpenhaminassa // restaurant Väkst in Copenhagen

Post by joannaekberg

restaurant_Vakst_Copenhagen

ravintola_Vakst_Kopis

Copenhagen_Vakst

green_restaurant_Copenhagen

Vakst_Koopenhamina

orgaaninen_ravintola_Väkst

ravintola_Koopenhamina

Nyt satelee kehuja. Ravintola Väkst Kööpenhaminassa on huikean i h a n a! Kolmen aamun ajan sain nauttia täydellistä aamupalaa tässä upeassa viherkeitaassa. Olin onnesta mykkärällä, sekä laadukkaasta aamupalasta, että kauniista ympäristöstä. Orgaaniseen aamiaiseen oli todella satsattu. Buffet oli laaja ja monipuolinen. Tarjolla oli mm. erilaisia tuorepuuroja, hedelmäsalaattia, smootheja, tuoremehuja ja ihan jumalaista siemennäkkileipää. Valehtelematta paras aamiaiseni ikinä. Kaupan päälle sai vielä aimo annoksen viherterapiaa. Á la carte lista jäi kokeilematta, mutta sekin näytti lupaavalta. Kehut saa myös ihana design hotelli SP34, jossa yövyin. (ravintola Väkstin kyljessä) Sijainti on loistava ja huoneiden sisustus hivelee esteetikon silmää. Heittämällä paras hotelli Kööpenhaminassa, jossa olen yöpynyt.

Ravintola Väkst, Sankt Peders Stræde 34, Kööpenhamina.

* * *

I visited the most beautiful green restaurant Väkst in Copenhagen and I had a best organic breakfast ever. I highly recommend to visit!

Tags: , , , ,

0 comments

Leave comment