Logo
vintagetaivas Fasetti // Antique Center Fasetti
27 May 2017

vintagetaivas Fasetti // Antique Center Fasetti

Post by joannaekberg

Hiort_af_Ornas_vintage_tuoli

Hiort af Ornäs / Caravelle-tuoli.

antiikkiliike_Lahti

antiikkimyymala_Lahti

Hiort af Ornäs / Lehti-tuoli

Hiort_af_Ornas_chair

Hiort af Ornäs / Siesta-tuoli.

Fasetti_antiikkiike

Hiort_af_Ornas_vintagetuolit

vintageliike_Lahdessa

vintagehuonekalut

Terveiset vintagetaivaasta! Ei mikään yllätys, että tämän tytön pää meni jälleen sekaisin Hollolassa sijaitsevassa Antiikkikeskus Fasetissa. Ensimmäisen kerran kävin täällä huokailemassa ihastuksesta huikean hienossa Hiort af Ornäsin näyttelyssä ja ihasteluksi meni tälläkin kertaa. On meinaan aikamoinen vintage-ja designhuonekalujen mekka. Jämähdin istumaan Hiort af Ornäsin Siesta nojatuoliin, jota valmistetaan myös uustuotantona. Tuolissa on ihan taivaallisen hyvä istua. Vuonna 1956 suunniteltu siro ja linjakas Lehti tuoli on myös tulossa uudelleen tuotantoon. (kuva3) Iso peukku sille! Antiikkikeskuksessa on valaisimia ja kalusteita hulppeasti kahdessa kerroksessa 2700 neliön verran. Joten jos sydän sykkii vanhoille huonekaluille, varaa aikaa ja suuntaa tänne. Valikoimaan pääsee käsiksi myös nettikaupan kautta.

Antiikkikeskus Fasetti, Vanha Messiläntie 8, Hollola.

Kesän aikana huikkailen postauksissa menovinkkejä kivoista ja käymisen arvoisista paikoista ja liikkeistä. Pysyhän kuulolla!

* * *

Pure vintage love in Antique Center Fasetti in Hollola.

Tags: , , , ,

0 comments

Leave comment