Logo
uutta olohuoneessa // Eero Aarnio rattan stool
12 May 2017

uutta olohuoneessa // Eero Aarnio rattan stool

Post by joannaekberg

rottinkinen_jakkara

rottinki_jakkara

No nyt on suupielet korvasta korvaan. Olohuoneessa on uusi silmäterä, Eero Aarnion Juttu-jakkara, jota metsästin pienen ikuisuuden. Ehdin jo luopua toivosta ja unohdin koko asian, kunnes sellainen tuli sattumalta vastaan nettikirpputorilla. Ihan uusi ja käyttämätön. Se vähän häiritsi, sillä lapsuudenkodista periytyn samanlaisen, mutta pienemmän jakkaran rinnalle olisi sopinut paremmin patinoitunut kaveri. Ostan muutenkin nykyään  mielummin vanhaa, kuin ihan täysin uutta, mutta nyt tein poikkeuksen, koska hinta oli kohdillaan ja vanhan ehjän rottinkijakkaran löytäminen on kuin neulaa etsisi heinäsuovasta. Äkkiäkös jakkara saa elämisen jälkiä ja kellastuu sopivasti. Pienempi jakkara taipui hyvin jakkarasta pikkupöydäksi, mutta oli vähän turhan pieni, joten siitä tuli nyt kukkapöytä peikonlehdelle. Uusi isompi jakkara palvelee olohuoneen pöytänä paremmin. Siinä on passelisti laskutilaa kahvikupille ja kirjalle. Tai kahdelle parille jalkoja.

* * *

Rattan stool designed by Eero Aarnio is something I’ve been looking after for ages and finally I found it.  It fits just perfect in our living room. Love it!

Tags: , , , ,

0 comments

Leave comment