Logo
Kööpenhaminan parhaat antiikki-ja vintageliikkeet // vintage heaven in Copenhagen
17 Nov 2016

Kööpenhaminan parhaat antiikki-ja vintageliikkeet // vintage heaven in Copenhagen

Post by joannaekberg
antiikkiliike_brodersen_koopenhamina

Taide-ja antiikkiliike Brodersen, Ravnsborggade 16

taide_ja_antiikkia_koopenhaminassa

vintagelamppuliike_Koopenhaminassa

antiikkiliikkeet_koopenhaminassa

Ingerslev Antik, Ravnsborggade 22

Ingerslev_antik_Norrebro

antiikkiliike_koopenhamina

Antiikkiliike_Veirhanen

Antiikkiliike Veirhanen, Ravnsborggade 7

antiikkiliike_Veirhanen

Veirhanen_antik

Veirhanen_norrebro

 

Voi  a p u a !!! Se oli fiilis, kun astuin ensimmäiseen antiikki-ja vintageliikkeeseen Norrebrossa taannoisella Kööpenhaminan reissulla. Ravnsborggadella sijaitsee useampia ihania vanhaa tavaraa myyviä liikkeitä, jonne voi helposti menettää sydämensä. Ja säästönsä. Ensimmäisten kuvien upeat lamput on taide-ja antiikkiliike Brodersen:sta, joka on oikea vintagevalaisintaivas. Liikkeen kellarikerros pursuaa valaisimia ja valikoima on ihan huikea. Täältä löysin sen unelmieni lampun ja aika läheltä piti, etten istunut lamppu sylissä paluulennolla. Onneksi löysin kuitenkin vähän pienemmät tuliaiset Sankt Hans Gaden ja Ravnsborggaden kulmaan jäävän Ingerslev Antik:in ikkunasta. Ihanassa pienessä liikkeessä on tavarat sopivasti sekaisin, niin että pääsee kokemaan sitä löytämisen iloa. Paras valikoima vintagehuonekaluja ja keramiikkaa oli tarjolla Veirhanen nimisessä liikkeessä, jolla on muuten Facebook-sivutkin. Vaikka kuinka kuvittelin olleeni silmä tarkkana, niin kuvista löytyy paljon asioita, joita en paikan päällä huomannut. Hyvä niin. Ensi kerralla vintagejahtiin ja sen täydellisen lampun noutoon pitää lähteä ehkä autolla.

Tässä oli vain osa kadun ihanuuksista. Alueella on myös kivoja kahviloita ja sympaattisia pikkuliikkeitä. Tarjontaan voit tutustua Visit Copenhagenin nettisivuilla. Kun keskusta on koluttu, niin kannattaa ehdottomasti ottaa pyörä alle ja tutustua Norrebrohon!

 

Lempiliikkeeni viime vuonna Kööpenhaminassa löydät aiemmista postauksista:

Stillleben Kööpenhamina

Dansk Kööpenhamina

Designer Zoo Kööpenhamina

* * *

Ravnsborggade in Norrebro Copenhagen is antique and vintage heaven! Find more information from Visit Copenhagen website.

Tags: , , , , ,

0 comments

Leave comment