Logo
8 marras 2016

inspiroiva Kompa9 kahvila Kööpenhaminassa // Kompa9 cafe in Copenhagen

Post by joannaekberg

kompa9 cafe

koopenhamina_cafe_kompa9kahvila_koopenhaminassakompa9_koopenhaminacafe kompa9kompa9_coffeeshopcoffee_bar_kompa9_koopenhamina

Viime viikolla, samaan aikaan, kun ensilumi tuprutti Suomessa maahan, viipotin pyörän selässä Kööpenhaminassa. Vaikka reissuja lempikohteeseen on kertynyt jo useita, niin kaupunki tarjoaa joka kerran jotain uutta ja inspiroivaa. Tällä kertaa ihana uusi tuttavuus oli Kompa9 kahvila tunnetulla Kompagnistraedella. Pieni ja intiimi kahvila on selvästi paikallisten suosima. Se on yleensä merkki hyvästä hinta-laatu-suhteesta ja aamupala olikin tosi herkullinen. Niin hyvä, että sitä piti palata nauttimaan toisenakin aamuna. Isot suositukset pinaatti-munakkaalle, manteleilla ja hedelmillä höystetylle puurolle, sekä maukkaalle luonnonjogurtille. Kaikkein ihaninta kahvilassa oli kuitenkin kodikas ja viihtyisä tunnelma. Sen homman tanskalaiset todellakin osaavat. Kynttilöitä. Sopivasti eriparisuutta, ja rohkeaa uuden ja vanhan yhdistämistä. Vanha patinoitunut pöytä yhdessä Eamsin DSW-tuolien kanssa, ihan täydellistä. Sanalla sanoen rentoa. Niin rentoa, ettei haittaa, vaikka astiapyyhe roikkuukin likaisena paraatipaikalla. Ihan mahtava paikka, suosittelen!

Cafe Kompa9, Kompagnistraede 9, Kööpenhamina

 

Seuraa myös:  instagram / facebook / pinterest 

* * *

I found a lovely small cafe Kompa9 from my favorite city Copenhagen. I love the cozy atmosphere and the breakfast was just great. I recommend to visit!

 

Follow me: instagram / facebook / pinterest

 

 

Tags: , , ,

0 kommenttia

Jätä kommentti