Logo
3 loka 2016

Artek second hand tuolit // second hand kitchen chairs

Post by joannaekberg

 

Artek 69 ruokapöydän tuoliArtek keittion tuolitmessinkiset kynttilanjalatkeittion tuoli

 

Lupaukset on tehty rikottaviksi, vai mitä? Pakko myöntää, että kolme sisustushankintaa vuodessa oli ihan liian kunnianhimoinen, suorastaan hullu tavoite. Siitä on ollut pakko joustaa. Viimeistään Seinäjoen parhaita kirpputoreja kiertäessä selkäranka muuttui spaghetiksi. Ihan kokonaan en kuitenkaan aio pyörtää päätöstäni. Kolmeen sisustushankintaan laskettakoon isommat, tai täysin uusina hankitut asiat. Vuoden ekan sisustushankintani ja pitkäaikaisen haaveni pääset kurkkaamaan täältä.

Nämä Artekin 69 second hand ruokapöydän tuolit on toinen harkittu sisustushankinta. Kiitos jälleen kerran tori.fi! Vanhat kellastuneet keittiötuolit puhuvat hienosti samaa kieltä lattian kanssa. Yli 20-vuotta vanhan pöydän ääreen, valkoisten tuolien tilalle on vielä haussa kaksi Artekin 66 tuolia. Ja tietysti vanhaa. Kaikki vinkit ja havainnot tuoleista otetaan ilolla vastaan. Kuvissa pilkahtaa muitakin second hand löytöjä. Messinkiset kynttilänjalat on tämän kesän kirpputorilöytöjä ja olohuoneen puolella pilkahtava senkki on paras löytöni ikinä. Näistä löydät tarinaa aiemmista postauksista: Täydellinen löytö ja Kirppislakon loppu.

Samaan syssyyn voin tunnustaa, että se kolmaskin sisustushankinta on jo tehty…

* * *

It took a while to find these second hand chairs from Artek, but it was worth waiting. I love them!

Tags: , , , ,

0 kommenttia

Jätä kommentti