Logo
Habitare2016 parhaat palat // best from Habitare2016 fair
14 Sep 2016

Habitare2016 parhaat palat // best from Habitare2016 fair

Post by joannaekberg

 

Habitare2016 Signals-vainunäyttely

Habitare Signals näyttely rakkaus

Habitare2106 Signals lattia

Habitare-messut on taas kerran koluttu. Mieleen jäi paljon uutta ja monta kivaa ideaa.

Lattiat

Susanna Björklundin kokoamasta, sisustuksen trendejä ja tulevaisuutta luotsaavasta Signals-vainunäyttelystä poimin mm. upeita lattioita ja rohkeita tapetteja. Vaikuttava installaatio ‘kasvisohva’ ei myöskään jäänyt huomaamatta. Päällimmäisenä osastolta mieleen jäivät uuden näköiset lattiapinnat; värilliset parketit ja hieno idea yhdistää kahta materiaalia, kaakelia ja puuta lattiassa.

Habitare2016 kasvit laatikossa

Habitare2016 Garage Garage kasvit

sammaleen istuttaminen koriin

Kasvi-istutukset

Garage Garagen osastolta bongasin vinhan idean istuttaa kasveja muovisiin kuljetuslaatikoihin. Tikkurilan osastolla oli puolestaan tehty kaunis sammalistutus koriin. Kumpikin kokeilemisen arvoisia hauskoja ideoita.

Habitare2016 prototyyppi eteiskaluste

Nuorta muotoilua

Sisustusarkkitehtuurin ja kalustesuunnittelun opiskelijoiden prototyypeistä löytyy joka vuosi hienoja oivalluksia. Tänä vuonna peukutin Laura Huusarin suunnittelemalle eteiskalusteelle, joka on ilmava ja sopii pieneenkin tilaan.

Habitare2016 valopilleri lamppu

Valaisinuutuus

Valaisimissa uusi tuttavuus oli muotoilija Lauri Lemmenlehden suunnittelema Valopilleri-valaisin, jossa yhdistyy yksinkertaisen kaunis muotoilu ja hienot materiaalit. Lamppu on valmistettu kotimaisena käsityönä suupuhalletusta lasista ja koivusta.

Marianne Huotari Kaiku taideteos

Habitare2016 Marianne Huotari Kaiku seinävaate

Uudennäköistä taidetta

Marianne Huotarin uniikki taideteos Kaiku sai huokailemaan ihastuksesta Avotakan loungessa. Keraaminen seinävaate on raikas ja uudennäköinen, ja samanaikaisesti muistuttaa perinteistä ryijyä. Aivan huikea käsillä tekemisen taidonnäyte!

Paljon jäi vielä kameran kätköihin ja mieleen muhimaan syksyn varalle. Kiitos Habitare2016 inspiraatiosta! Tällä jaksaa taas pitkään.

 

Huom! Muista päivittää uusi blogiosoite https://cirkusjoanna.com/ , niin pysyt matkassa mukana.

Seuraa:  instagram // facebook // pinterest

* * *

Habitare2016 fair was inspiring in many ways. Here are some of my favorities and good ideas.

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,

0 comments

Leave comment